Тошко Йорданов станал толкова сговорчив, че не можеш да го познаеш. Ива

...
Тошко Йорданов станал толкова сговорчив, че не можеш да го познаеш. Ива
Коментари Харесай

Трифонов смени плочата – ПП и ДБ в прегръдката на ИТН и Корнелия

Тошко Йорданов станал толкоз отстъпчив, че не можеш да го познаеш. Ива Митева и тя гледа в очите Корнелия Нинова, подготвена да й направи кафе. Станислав Балабанов, нормално ядосан, кима в единодушие на масата на договарянията, все едно са му предложили да бъде третият български космонавт.

" ИТН “ могат да влязат в историята с два провалени свои мандата и два непознати. Засега са на три и се чудят на четвъртия. Това ги попита и Нинова: Имате ли подозрения за този мандат или нямате. Нямат, несъмнено. Така са притиснати до стената от социологическите сондажи за резултатите им от вероятните предварителни избори, че са пластелин в ръцете на Нинова. Човекът от диванчето явно е дал заповед: Съгласявайте са на всичко, че наесен отиваме на кино.

Има Такъв Народ сигурно ще отидат на кино, само че може и по-късно, в случай че се сглоби държавно управление с тяхно присъединяване. Бяха твърди, че не желаят Асен и Кирил в новия кабинет. Но към този момент не са толкоз твърди пред опасността да се озоват на площада на палатков лагер с Мая Манолова.

" Промяната “ и " Демократична България “ се чудят по какъв начин да откажат на Нинова и скрито се надяват мръсната работа още веднъж да свършат хората на Дългия. Този път няма да се случи – сценаристите са подготвени за пажове на Нинова, само че да не се видят под чертата наесен. Страхът от заключване в политическия килер ги кара да плонжират наляво и надясно, изглеждайки все по-комично и неуместно в личния си театър.

Сега идва ред за възмездие на отцепниците от Има Такъв Народ. Те отхвърлят, най-малко към този момент, да гласоподават за държавно управление, в случай че то е подкрепено от Тошко Йорданов и компания. Ще се насладят на безумно наслаждение, в случай че видят, че Тошко е от дясната страна на Корнелия, само че без консумация на връзката.

Промяната в държанието на Има Такъв Народ сварва Политическа партия и Демократична България в неприлична позиция. Те са свалили панталоните ненапълно и се чудят да се загащват ли или да стават за срам до дъно. Картината е неприятна за гледане, само че крайната цел на тези унизителни извършения е да се откри провинен за неуспеха на третия мандат. От Има Такъв Народ изрично отхвърлят да ги сочат с пръст и ще се увъртат към Нинова до последно.

Накрая всички ще посочат президента. Той знае за какво.

Още политически разбори четете в ZaPlovdiv.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР